Vi kan med glæde oplyse, at der kan tilbydes lokalt følskue hos Sisse Sanderhoff Jensen ved Rønnede på Sjælland tirsdag d. 30.07.24 og derefter hos Marianne Andersen ved Gedsted i Jylland torsdag d. 01.08.24. Begge dage forventes skuerne at starte kl. 17.
Tilmelding til følskuerne er åben for både medlemmer af Dansk Oldenborg Avl, samt for ikke-medlemmer. Der kan tilmeldes føl efter en DOA-kåret eller DOA-avlsgodkendt hingst. Føllet kan deltage, selvom morsiden ikke er af DOA godkendt afstamning eller kåret.
For at få så mange af de sent fødte føl med, er tilmeldingsfristen til de lokale følskuer sat til mandag d. 1. juli 2024. Venter du føl inden da eller har du netop fået et føl, som du gerne vil udstille lokalt så meld endelig til. Der skal som tidligere nævnt være mindst 7 tilmeldinger for at de lokale følskuer afholdes.
Det er gratis for medlemmer at deltage. Prisen er 375 kr. for ikke medlemmer. Tilmeldingsskemaet til følskue findes under fanen ”Tilmelding” på foreningens hjemmeside. Der vil umiddelbart ikke være mulighed for opstaldning.
Har du allerede tilmeldt dit sent føl i forbindelse med det ordinære følskue og ønsker at udstille på ét af de lokale følskuesteder, så send en mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. med besked herom.

I tilfælde af, at der ikke er nok tilmeldte føl til de lokale følskuer ved tilmeldingsfristens udløb, vil du blive kontaktet.

2020.08.16.RosengrdensVitello.FljvedEliteskuetiRingsted2_srcset-large.jpg