Søndag d. 1.10 blev der afholdt stævne med bl.a. DM, Championater, DOA nålen og procentklasser. I de flotte faciliteter på AAGS gled stævnet planmæsstig hen over dagen, med flotte equipager og langt overvejende velforberedte heste.  

DM1.png

DM blev vundet af Risbjerggaards Quando med Ida Dryer Jacobsen i sadlen i en MB0. I 5 års Championatet blev 2 ud af 3 heste tildelt deres R, hvor Sané af Østensgaard, med Maria S Jakobsen i sadlen løb med sejren. 4 års championatet blev vundet af Junker af Støvlebæk, redet af Johanne Jensen der fik bånd og sløjfer, samt et flot dækken. I 4 års championatet var det 3 ud af 5 heste der bestod. Nogen vil synes at kravet for at hestene kan opnå deres R er skrapt. Ingen tvivl om at det kræver en hest der er velreddet og på plads i rammen, indstillingen og grundridningen. Samtidig skal der være gode grund gangarter og kapacitet således hesten samlet får over 7,0 i gennemsnit. Hvis R'et var en selvfølge, så ville det miste sin værdi som 'kvalitetsstempel'. Til præmieoverrækkelsen blev alle forkælet med flotte præmier fra gavmilde sponsorer. Vi håber at alle de ryttere der har fået præmier med hjem, takker for disse med @tag på deres sociale medier.

Alle resultater or dagen kan ses her: https://online.equipe.com/no/competitions/58436 

Kæmpe stor tak til Karina Kirkeby for det store arbejde du lægger i at lave et godt stævne for alle... Det er mange frivillig timer der bruges på dette... Mange tak.

/ Camilla.