Lidt information om beslutninger vedr. driften i DOA.
 
Labels i pas til kårings hopper, udtaget til eliteskuet.
Nuværende praksis er at hopperne kun får ét label i – enten 1 fra hoppekåring eller 1 samlet efter eliteskue. Flere har efterspurgt label fra begge kåringer, så dette bliver praksis fra 2023. Prisen på Eliteskuet stiger med 100 kr. mens merudgiften til ekstra label er godt 300 kr. Foreningen afholder således den overvejende del af udgiften. Vi har desuden besluttet at reducere tilmeldingsgebyret til hoppe og vallakkåring med 300 kr.... Tidligere 1500 kr. nu, 1200 kr. Tanken bag dette er at lade foreningens sunde økonomi, komme medlemmer til gode.
 
Lokale følskuer
Bestyrelsen vil gerne fastholde lokale følskuer. Nogle af tilbagemeldingerne fra udstillerne har været at det var hyggeligt at udstille lokalt, og der er en god mulighed for at møde de andre avlere i en meget uformel ramme.
Det er DOA der er arrangør og lokale medlemmer byder ind med pladsen det holdes på. Der skal minimum være 7 tilmeldte føl. – Der vil komme mere info om dette når vi kommer tættere på, men ved du allerede nu, at du har rammer (ridebane med fast hegn) til at afholde følskuet, og ønsket om at afholde, så meld gerne ind til Camilla senest 15.4-23. Datoerne for disse skuer vil ligge i slut juli / start august, og datoerne skal ligge fast inden sidste tilmelding til ordinære føl- og plagskuer.

Hoppekåring til Eliteskuet.
Vi har i avlen enkelte hopper der foler sent, og som ikke er kåret. Vi ønsker at tilbyde disse hopper mulighed for at stille til kåring på Eliteskuepladsen. Det er i samme ramme som en evt. sygekåring, inden Eliteskuet afholdes. De hopper der kan møde her, er hopper med føl der er under 14 dage gamle, eller føl der ikke er født endnu til ordinær kåring. Hoppen SKAL være tilmeldt ordinær kåring, og bestyrelsen gøres af ejer, opmærksom på at hoppen af ovenstående grund, først møder til kåring på Eliteskuepladsen. Hoppen kan selvfølgelig udtages til Eliteskue og kan tilmeldes til dette på dagen til ordinær pris såfremt det ønskes. 
 
Der er dommerkursus og medlemsmøde i planlægning. Mere om dette på et senere tidspunkt.
 
Med ønsket om et godt nytår til jer alle.
/ Bestyrelsen.