Stævne, Championat og DM blev i år afholdt på Ikast ridecenter den 1/10-22. Der var 32 starter med flest deltagere i DM klassen. Der er plads til mange flere, så kom frisk næste gang.

Det er besluttet at stævnet skal ligge i Jylland det ene år og på Sjælland det andet år, så næste år er det øst for Storebælt. Vi håber selvfølgelig på opbakning fra hele landet igen næste år.

Vi kan se tilbage på en rigtig dejlig stævnedag med glade og positive deltagere. Der var fin opbakning fra publikum som bidrog til den gode stemning, hvilket er så super vigtigt. Det skal være rat at komme lige meget hvilket niveau du rider på, og det var bestemt det indtryk dagen efterlod.

Stævnet blev indledt med procentklasser. Her er der flere der bruger det som opvarmning til f.eks. DM klassen, men husk gerne at man meget nemt kan komme og ride dette som man vanligt ville gøre til et alm. stævne. Der var en enkelt deltager til DOA-nålen, Henriette Nygaard på Duke efter Kirsebærgårdens Joker.

Til årets 4 års Championat deltag 4 heste. Det kunne være interessant at vide hvad der skal til for at flere vælger at komme med deres 4 års oldenborg. Championatsvinderen 2022 blev Emilie Søe Thomsen på Birkens Utopia efter Valesco. Ingen 5 års havde meldt til. Hos 6 års og ældre deltog 3 heste, og vinderen blev Pernille Grimbühler på Risbjerggaards Petitfour, Dragonen's Faruq samme equipage vandt desuden DM titlen med en La2. Alle resultateter kan ses her: Dansk Oldenborg Avl (equipe.com)

Tak til vores villige sponsorer af præmier til de placerede ryttere. NAG HorsePro (HorsePro - Hestefoder) var igen hovedsponsor i championaterne og DM klassen godt suppleret af Høm gartneri og havecenter, Kirkeby logo, Land&Fritid Ringsted, BC horses samt DOA. Dommerne Anita Hovmøller og Ann Worm havde pæne rosende ord om ekvipagernes ridning, og tilkendegav at der var meget god ridning.

Som noget nyt stod DOA selv for salg i cafeteriet. Det blev til lækker hjemmelavet mad, så flot klaret af Lonnie og Michael Borring. En kæmpe stor frivillig indsats, som vi gerne vil siger tusind tak for.  Der var god gang i salget af morgenbrød, kaffe, frokostretter m.m. så også tak til alle jer der købte jeres forplejning her.

Desuden en rigtig stor tak til Karina Kirkeby for tilrettelæggelse og afvikling af DOAs stævne, din hjælp er uvurderlig.