Kære medlemmer.

I erkendelse af at følskuerne falder lidt tidligere end øvrige år, og nogle føl bliver født så sent, at de ikke kan nå at deltage i følskue sammen med kåringen, afholder vi lokale følskuer. Disse følskuer tilstræber vi at afholde slut juli / start august - evt. hverdags eftermiddag / tidlig aften.

Ønsket er at kunne tilbyde følskuer forskellige steder i landet, hjemme hos avlerne. Der skal være minimum 7 føl samlet for at det bliver afviklet. Der vil komme dommere fra DOA samt én fra bestyrelsen og afvikle følskuet. Det vil være muligt at få udtaget føllet til eliteskue, og som på de ordinære følskuer, vil der blive tildelt en beskrivelse, samt point til føllet.

Vi håber at der er medlemmer, der har faciliteter til at afholde disse lokale skuer. Af faciliteter skal der som minimum være en ridebane med fast hegn (træ eller plast) og mulighed for parkering. Har du mulighed for og lyst til at byde ind på afholdelsen af dette, så send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan IKKE melde dig til disse følskuer endnu, men hold øje med hjemmesiden, der kommer info og steder så snart de er på plads. Meld gerne ind på mail hvis du har stedet senest 20.5 - 2022