Landsskuet d 29. juni-1. juli 2017

Der er åbent for tilmelding til Landsskuet i Herning, og du kan udstille lige meget hvor i Danmark du er bosat. Så overvejer du at have hest med på Landsskuet i år, så er det til tasterne og få tilmeldt.

http://www.landsskuet.dk/pages/webside.asp?articleGuid=157785

I år er der stand for Oldenborg, hvor en flok frivillige oldenborgfolk, skaber rammen om et mødested for gæster og dem der udstiller.

Der er desuden præsentation af oldenborgracen på grusbanen. Derfor, hvis der sidder en oldenborgrytter derude et sted, som overvejer at tilmelde sin hest til landsskue og samtidig gerne vil ride med i Show, er det vigtig at hesten ved tilmeldelse kommer ind under alm bedømmelse. I denne gruppe vinger du af, at hesten deltager i Show. Derved står den pågældende hest og rytter i stald med de andre oldenborgheste i stedet for Showhestestalden.

På landsskuet er det desuden muligt at deltage i ’brugsprøve’ med hesten. Enten under rytter, eller for lange liner. Der rides på dommers anvisning, og dette bedømmes. Se mere om det på hjemmesiden, hvor du kan søge på brugsprøve.

Skulle du have lyst til at deltage i ovenstående, men har nogen spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte Irina Sig: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.