Vi i Dansk Oldenborg Avl ser med glæde og stolthed tilbage på en veloverstået hingstekåring 2014.

Vi noterede med stolthed at 350 besøgende havde fundet vej til Middelfart Ridecenter.

Vi glædede os over at hele 18 hingste var tilmeldt kåring, samt at 4 avlshingste fra de forgangne år ville vise os alle,hvor dygtige de var blevet.

Desuden kunne vi alle se Stinna Tange Kaastrup flotte og meget rørende samarbejde med sin oldenborgerhoppe Steffi Graf, et flot fremvist kurprogram og en glæde som ikke er til at tage fejl af, de to har fået et helt unikt samarbejde, en repræsentant for DOA som vi alle kan være meget stolte af, superflotte resultater skabt på ganske kort tid,mon ikke der venter dem en medaljeregn i fremtiden.

Det var et rigtigt spændende og godt hold unghingste vi bød velkommen til og hele 5 3 års renavlede hingste, kunne rejse hjem med en 1 årig avlsgodkendelse. På fløjen var en halvbror til grand-prix hingsten Nando.

En enkelt 4 års renavlet fik forlænget sin avlsgodkendelse.

Ved de 4 års forædlede var to særdeles gode hingste, den ene gik på fløjen Dragonens Faruq efter Findus B/Racing Ace xx, den anden hingst Frico Spudahlshøj efter Frederico xx/Union Jack.

De 5 års renavlede her kunne Elmer Hornbæk efter Leopold Hornbæk/Jacques med velaflagt materialprøve endelig kåres med helhed 8.

Den 5 års forædlede Kirsbærgårdens Le Man efter Lauries Crusador/Enzo ligeledes endeligt kåret med 8 i helhed.

Et hingstematriale som lover godt for fremtiden og hingste så der er noget for enhver smag.

Tak for en dejlig lørdag til alle som mødte frem.

Venlig hilsen fra Bestyrelsen