• Foreningen

Medlemskab

Når du er medlem af Dansk Oldenborg Avl opnår du mange glæder. Du kan deltage med dine dyr til hoppekåring, følskue, hingstekåring og mange andre tiltag, som arrangeres af foreningen.

Der er aktivitetsudvalg i Nordjylland, Sønderjylland, Fyn og på Sjælland. Du kan deltage overalt i det område, hvor du finder det interessant at være med.

Vi udgiver fire medlemsblade hvert år med artikler om avl, fodring, dyrlæge, smede og andre indlæg, der hører til køb/salg, og ikke mindst resultater fra kåringer, følskuer, materialprøve for hingste. Foreningen udgiver en fyldestgørende liste over anerkendte hingste til avl i Dansk Oldenborg Avl - hingste der er tilmeldt listen til avl i det kommende år. Ligeledes finder du også hingsteannoncer.

Udvalgene afholder kurser om avl, forberedelse/mønstring af dyr til fremstilling på kåringspladser og andre positive opgaver til glæde for dig og din interesse for oldenborgavlen. Du har mulighed for hjælp ved evt. køb af dyr, det være sig med f.eks. stamtavle. Mange oplysninger vil avlsledelsen altid være dig behjælpelig med, og som medlem har du også mulighed for at henvende dig til Videncentret hest.

Din indflydelse på at fremme avlen opnår du bedst ved et medlemskab.

Som medlem kan du møde glade medlemmer, det være sig avlere og brugere af oldenborgheste til brug i køre- og ridesporten eller til daglig brug.

Oldenborgheste til avl og sport!

Kontingentpriser

Medlemskab 1 person incl. blad kr. 850,- pr. år. (inkl. adgang til hestedatabasen på Landscentret)
Medlemsskab familie incl. blad kr. 1.150,- pr. år. (inkl. adgang til hestedatabasen på Landscentret)
Bladabonnement, kr. 500,- pr. år

Medlemskab inkluderer adgang til hestedatabasen. Der indberettes hver den første arbejdsdag i de ulige måneder og ca. en uge senere modtager man sin adgangskode og login med posten.

Benyt formularen nedenfor til at blive medlem af Dansk Oldenborg Avl

Medlemskab

Fornavn(*)

Efternavn(*)

Adresse(*)

Postnr.(*)

By(*)

Dette er ikke en korrekt email adresse - prøv igen.

Abonnement(*)

Hvordan vil du betale?(*)

Print Email