Dit navn(*)
Fortæl os venligst dit navn.

DIn e-mail(*)
Fortæl os venligst din e-mail adresse.

Emne(*)
Skriv venligst et emne for din henvendelse.

Kommentar(*)
Skriv venligst din kommentar til os.

Priser

NB! For alle tilmeldingsgebyrer er prisen +50%, såfremt man tilmelder efter sidste tilmeldingsdato.

Vallakbedømmelse

kr. 550,- incl. moms

Hoppekåringsgebyr

kr. 1.500,- incl. moms

Hoppekåring, opstaldning

Følskuegebyr

kr. 375,- incl. moms
(ingen opstaldning til følskuerne)

Følskue, opstaldning

Eliteskue, alle hopper

kr. 500,- incl. moms
Opstaldning (se hjemmeside, kan variere)

Afkomssamling, gebyr

+ evt. opstaldning.

Ridebrugsprøve, 5 ugers varighed

kr. 6.900,- incl. moms

Én dags ride brugsprøve

Kørebrugsprøve

kr. 6.800,- incl. moms

En-dags køreprøve

Materialeprøve hingste

kr. 13.125,- incl. moms

Elitestatus

Ansøgning om elitestatus kr. 375 incl. moms

Championat

Championat – medlem - kr. 350,-

• Championat – ikke medlem - kr. 600,-
  • Boks til championat – se prisen hos de respektive Aktivitetsudvalgs stævneinfo.
  • Finaleshow - medlem - kr. 300,-
  • Finaleshow – ikke medlem - kr. 500,-
  • Boks til finaleshow - kr. 750,-

Medlemskab

Når du er medlem af Dansk Oldenborg Avl bakker du op om den organiserede avl af Oldenborgheste i Danmark. Du er med til at sikre at vores Oldenborgheste har et avlsforbund at blive registreret i, og medlemskab er derfor ikke betinget af at du skal bruge en ydelse fra foreningen. Du kan som medlem deltage med dine dyr til hoppekåring, følskue, vallakbedømmelse, hingstekåring, brugsprøver. Du kan desuden deltage i championater og DM-deltagelse til en fordelagtig pris. Som medlem i DOA har du adgang til HesteData som en del af dit medlemskontingent. Mange oplysninger vil bestyrelsen altid være dig behjælpelig med, og som medlem har du også mulighed for at henvende dig til Videncentret hest.

Der er aktivitetsudvalg i Nordjylland, Sønderjylland / Fyn og på Sjælland. Disse lokale udvalg arrangerer aktiviteter som forberedelse/mønstring af dyr til fremstilling på kåringspladser og andre positive opgaver til glæde for dig og din interesse for oldenborgavlen, rideture, sociale arrangementer osv. Du kan deltage overalt i det område, hvor du finder det interessant at være med.

Vi formidler nyheder på hjemmesiden som vores primære medie. Dertil benyttes Facebook til formidling af nyheder, arrangementer, samt til at udbrede kendskabet til Oldenborghesten. På hjemmesiden publiceres en fyldestgørende liste over anerkendte hingste til avl i Dansk Oldenborg Avl - Du skal være medlem for at få din hingst på listen.

Din indflydelse på at fremme avlen og være medbestemmende omkring hvilken retning DOA skal i, opnår du bedst ved et medlemskab, og ved aktiv deltagelse i Generalforsamlinger og medlemsmøder.

Du kan altid kontakte en fra bestyrelsen hvis du er i tvivl om hvordan du melder dig ind. Kontaktinformationer finder du under fanen 'Foreningen'

Kontingentpriser

Enkeltmedlem kr. 650,- pr. år.
Familiemedlemskab 950,- pr. år.

Overfør kontingentet til regnr. 9070 kontonr. 1623971933. Husk at skrive navn på indbetalingen, samt e-mail adresse.

Klik her for at udfylde indmeldelsesformular

Formål

Foreningens formål er på landsbasis at fremme interessen for renavl af oldenborgheste, samt forædlingsavl med fuldblod,normanerblod jvf. avlsmålet.

Endvidere skal interessen for brug af oldenborgheste til køre- og ridebrug fremmes.

Avlsmål

Renavlede oldenborgere

Stor, kraftig, racetypisk oldenborg køre- og ridehest med et særdeles arbejdsvilligt temperament. Velrejst hals. Smidig og muskuløs overlinie. Tørre og føre lemmer. Bevægelsen taktfast og med kraftig aktion bagfra.

Forædlede oldenborgere

En ridehest med moderne oldenborgpræg, der udelukkende er forædlet med fuldblod. Et særdeles karakterfast og arbejdsvilligt temperament. Store kropspartier. Velrejst hals. Smidig og muskuløs overlinie og bagpart. Føre og tørre lemmer. Bevægelsen taktfast med rygsving, frihed i skulder og albuer, samt undergriben, afskub og bæring bagfra.

Foreningen

På de underliggende sider vil du kunne finde relevant information om Dansk Oldenborg Avls formål og vedtægter.

Du vil også kunne finde information om den nuværende bestyrelse og aktivitetsudvalg.

Ønsker du at blive medlem af foreningen, kan du læse om medlemskab, og evt. tilmelde dig via vores online formular.

Oldenborg-Nyt er vores flotte medlemsblad, som udkommer fire gange om året. Se hvem der redigerer bladet og hvad et abonnement koster.